Vizualizat acum 4 zile

Borealis Vest

(0/5)
Imagini
Borealis Vest SRL este o societate cu capital integral privat, situata in vestul tarii cu o vasta experienta in ceea ce priveste serviciile de repatriere decedati, de oriunde din Uniunea Europeana, in orice situatie. Ne-am inceput activitatea in anul 2014 in Timisoara si de atunci continuam sa ne dezvoltam oferindu-va gama completa de servicii funerare, transport si repatriere decedati in Europa.
Inca de la inceput ne-am propus sa ne ridicam la un nivel inalt de calitate, reusind sa depasim asteptarile clientilor nostri, devenind astfel un partener de incredere, datorita seriozitatii si profesionalismului de care am dat dovada.
Deoarece procedura de repatriere a persoanelor decedate implica respectarea anumitor conditii impuse de Uniunea Europeana, de la intocmirea documentatiei necesare repatrierii si pana la transportul persoanelor decedate, Borealis Vest iti sta la dispozitie pentru efectuarea întregii proceduri.
ITI OFERIM CONSULTANTA GRATUITA PENTRU SERVICIILE DE REPATRIERE / TRANSPORT DECEDATI
Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, ne puteti contacta non-stop folosind informatiile de pe pagina de contact.
Facilităţi
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te