Vizualizat acum 8 ore

Solomon Servicii Funerare

(0/5)
Imagini

Constatare deces
Stim cu totii cat este de greu sa te ocupi de organizare in momente atat de triste, de aceea va punem la dispozitie un medic specialist care sa se ocupe de constatarea decesului.
Incinerare
Chiar daca religia ortodoxa nu sustine aceasta practica, echipa noastra va respecta dorinta in totalitate. Sunt necesare doar cateva acte, iar apoi noi ne ocupam de restul detaliilor.
Aranjamente florale
Va punem la dispozitie ocazia de a comanda aranjamente florale in functie de preferintele dumneavoastra. Puteti alege din urmatoarele variante: trandafiri, crini, garoafe, etc.
Imbalsamare
Procesul de imbalsamare se realizeaza in momentul in care verificam existenta certificatului de deces. In continuare noi suntem cei care ne vom ocupa de aceasta procedura!
Manipulare Sicriu
Manipularea sicriului se refera la transportarea decedatului de catre o echipa specializata in acest domeniu, de acasa pana in locul in care urmeaza sa fie inmormantat.
Toaletare
Va punem la dispozitie servicii complete de toaletare pentru persoana decedata, astfel incat totul sa fie asa cum se cuvine.

Facilităţi
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te