Funerară La Capătul Drumului S.R.L.

Strada Primariei, Nr.62, Oradea
Website Contactează

Îţi suntem mereu aproape în momentele delicate! Societatea noastră asigură servicii funerare complete 24h/24h, 7 zile pe săptămână cu o echipă de profesionişti, astfel încât familiile celor dispăruţi să fie trataţi cu respectul
De 13 ani de cand suntem dedicati serviciilor funerare 
ne-am construit o reputatie greu de egalat in Oradea si in judetul Bihor. Promptitudinea, corectitudinea si compasiunea sunt calitati pe care le-am cultivat mereu in relatia cu fiecare familie indurerata care ne-a calcat pragul. La Capatul Drumului vine in sprijinul familiei indoliate preluand intreaga sarcina a organizarii inhumarii sau incinerarii. 

Un pic de istorie…

Agentia de pompe funebre La Capatul Drumului a fost lansata in 2001, in Oradea, resursele noastre fiind in acest moment un spatiu inchiriat pentru sediu, cinci masini pentru transport funerar local, 20 de angajati care deserveau o medie de 130 de cazuri pe luna, aproximativ 1.700 pe an. 

Din 2005 avem sediu propriu, 5 masini cu care efectuam nu doar transporturi locale dar si transporturi funerare internationale in intreaga Europa, in tari precum Ungaria, Belgia, Bulgaria, Austria, Germania, Croatia, Danemarca, Grecia, Polonia si Spania.

In aceste momente dificile, va stam la dispozitie cu gama noastra completa de servicii funerare, care include printre altele si consilierea si suportul nostru, intocmirea documentelor necesare, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea si pregatirea locului de veci. 

De asemenea, va putem oferi toate produsele si accesoriile funerare necesare, de la sicrie si urne, la aranjamente florale pentru inmormantare. 


Website www.lacapatuldrumului.ro
Telefon 1 0766.520.046
Telefon 2 0259.410.770
Non-STOP DA
Facilitati
Transport funerar
Dosar ajutor inmormantare
Servicii oferite
Transport funerar
Manipulare
Imbalsamare
Pregatire decedati
Pregatire pachete pomeni
Organizare parastase
Articole funerare
Sicrie - complet echipate
Coroane/jerbe funerare
Aranjamente florale personalizate
Candela, Lumanari
Locatii prestare servicii
Spital
Domiciliu
Azil
Monumente funerare
Cruci
Accesorii monumente (felinare, vaze, ceramica, fotoceramica)
Ţară Romania
distanţa: 421 Kilometri
Adresă Strada Primariei, Nr.62, Oradea
Categorie , , ,